Disneyland Parijs kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Disneyland Parijs is een themapark gelegen in Marne-la-Vallée, zo'n 30 km ten oosten van Parijs. Het park opende in 1992 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest bezochte attracties in Europa. Het park biedt verschillende attracties en shows voor alle leeftijden en heeft twee themagebieden: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Het Disneyland Park is verdeeld in vijf verschillende themagebieden, elk met een eigen unieke sfeer en attracties. Het park begint met Main Street, U.S.A., een straat die doet denken aan een Amerikaans stadje uit de jaren 1900, compleet met een station voor de trein die rond het park rijdt. Hier vind je winkels en restaurants, waaronder het beroemde Walt's - An American Restaurant.

Vanuit Main Street, U.S.A. kun je naar Frontierland gaan, een themagebied dat geïnspireerd is op het wilde westen van Amerika. Hier vind je attracties als Big Thunder Mountain en Phantom Manor, een spookhuisattractie. Ook is hier het bekende restaurant Cowboy Cookout Barbecue te vinden, waar je kunt genieten van typische Amerikaanse gerechten.

Het volgende themagebied is Adventureland, dat zich richt op avontuurlijke attracties en exotische sferen. Hier vind je attracties als Pirates of the Caribbean en Indiana Jones and the Temple of Peril. Ook is hier het restaurant Colonel Hathi's Pizza Outpost te vinden, waar je kunt genieten van pizza's en salades.

Na Adventureland kom je bij Fantasyland, waar de focus ligt op de sprookjeswereld van Disney. Hier vind je attracties als It's a Small World en Peter Pan's Flight. Ook kun je hier genieten van een diner in het sprookjesachtige restaurant Auberge de Cendrillon, waar je zelfs de Disneyprinsessen kunt ontmoeten.

Het laatste themagebied van het Disneyland Park is Discoveryland, waar de nadruk ligt op innovatie en wetenschap. Hier vind je attracties als Space Mountain en Buzz Lightyear Laser Blast. Ook is hier het restaurant Café Hyperion te vinden, waar je kunt genieten van hamburgers en frietjes.

Het Walt Disney Studios Park is het tweede themapark van Disneyland Parijs en richt zich voornamelijk op de filmwereld. Het park is verdeeld in vier verschillende themagebieden: Front Lot, Toon Studio, Production Courtyard en Backlot. Hier vind je attracties als Crush's Coaster en Ratatouille: The Adventure. Ook zijn er verschillende shows en parades te zien, zoals de Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular.

Naast de attracties en shows zijn er ook verschillende hotels te vinden in Disneyland Parijs, waaronder het Disneyland Hotel, het Disney's Newport Bay Club Hotel en het Disney's Sequoia Lodge Hotel. Hier kun je overnachten in een kamer die helemaal in Disney-stijl is ingericht en genieten van de verschillende restaurants en zwembaden.

Disneyland Parijs is het hele jaar door geopend en biedt verschillende seizoensgebonden evenementen, zoals het Kerstseizoen en het Halloween-seizoen. Tijdens deze evenementen zijn er speciale decoraties en shows te zien die

Zoek je korting
Korting.nl
Logo