Dolfinarium kortingen en kortingscodes

Het dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Dus breng ook een bezoekje aan deze dierenpark en geniet een dag lang van alle waterdieren die dit park rijk is. En als je op zoek bent naar goedkope entreekaarten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen bij namelijk kortingsacties voor het Dolfinarium. Zo betaal je nooit te veel!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Klik hier voor meer korting op dierenparken.

Het Dolfinarium

Het Dolfinarium is een attractiepark en zeedierenpark in Harderwijk, Nederland. Het park werd geopend in 1955 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire bestemming voor gezinnen en liefhebbers van zeedieren. Het Dolfinarium biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder dolfijnenshows, zeehondenshows, haaien- en roggenbassins en interactieve exposities.

Een van de hoogtepunten van het Dolfinarium is de dolfijnenshow. Tijdens deze show voeren de getrainde dolfijnen allerlei acrobatische trucs uit, zoals het springen door hoepels en het spatten van het publiek. De show wordt opgevoerd in het grootste dolfijnenbassin van Europa en is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Een ander hoogtepunt van het park zijn de zeehondenshows. Tijdens deze shows laten de zeehonden hun vaardigheden zien in het vangen van vis en het opvoeren van komische acts. Het Dolfinarium heeft ook een groot bassin voor haaien en roggen, waar bezoekers deze fascinerende dieren van dichtbij kunnen bekijken.

Naast de shows en exposities biedt het Dolfinarium ook educatieve programma's voor scholen en groepen. Het park is toegewijd aan het bevorderen van milieubewustzijn en natuurbehoud en heeft verschillende programma's ontwikkeld om bezoekers te informeren over de noodzaak om onze oceanen te beschermen en te behouden.

Het Dolfinarium heeft ook verschillende restaurants en cafés waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Er zijn verschillende opties beschikbaar, variërend van snelle snacks tot volledige maaltijden, en er zijn ook vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar.

Het park is het hele jaar door geopend en er worden regelmatig speciale evenementen en activiteiten georganiseerd. Het Dolfinarium is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

In het kort is het Dolfinarium in Harderwijk een attractiepark en zeedierenpark dat sinds 1955 bezoekers trekt met zijn dolfijnenshows, zeehondenshows, haaien- en roggenbassins en interactieve exposities. Het park is gewijd aan het bevorderen van milieubewustzijn en natuurbehoud en biedt educatieve programma's voor scholen en groepen. Het park heeft ook verschillende restaurants en cafés en organiseert regelmatig speciale evenementen en activiteiten. Het Dolfinarium is een geweldige bestemming voor gezinnen en liefhebbers van zeedieren.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo