Dutble kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Dutble is een bedrijf dat abonnementen aanbiedt voor fashion en beauty producten. Ze stellen dozen samen met hoogwaardige items van populaire en opkomende merken, afgestemd op jouw individuele stijl en voorkeuren.

De fashion dozen van Dutble omvatten kleding, schoenen, accessoires en andere stijlvolle items, terwijl hun beauty dozen huidverzorgingsproducten, make-up en haarverzorgingsproducten bevatten. Hun doel is om klanten nieuwe producten en merken te laten ontdekken die ze anders misschien niet hadden gevonden.

Een van de unieke aspecten van de abonnementsservice van Dutble is dat ze een gepersonaliseerde styling service aanbieden. Klanten kunnen een quiz invullen om informatie te geven over hun maat, stijlvoorkeuren en budget. Een persoonlijke stylist zal deze informatie gebruiken om een doos met items samen te stellen die zijn afgestemd op de unieke smaak en behoeften van elke klant.

Dutble biedt ook flexibele abonnementsplannen aan, zodat klanten kunnen kiezen hoe vaak ze dozen ontvangen en de mogelijkheid hebben om over te slaan of te annuleren wanneer ze dat willen. Daarnaast bieden ze gratis verzending en retourneren aan, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om nieuwe producten risicoloos uit te proberen.

Over het algemeen is Dutble een geweldige optie voor iedereen die op een gemakkelijke en gepersonaliseerde manier nieuwe fashion en beauty producten wil ontdekken.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo