Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Wil je graag een abonnement afsluiten op het dvhn (Dagblad van het Noorden)? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen en proefabonnementen. Zo kan je met korting een abonnement nemen op de krant. Kies uit compleet, weekend, digitaal of premium. Wij zetten alle aanbiedingen voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit het Noorden.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Dagblad van het Noorden is een regionale krant die wordt uitgegeven in het noorden van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Groningen, met daarnaast ook nog redacties in Drenthe en Friesland. De krant werd voor het eerst uitgegeven in 1942 onder de naam Nieuwsblad van het Noorden en werd later hernoemd naar Dagblad van het Noorden in 2002.

Dagblad van het Noorden behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder regionaal nieuws, politiek, zaken, sport en cultuur. De krant heeft een sterke focus op de noordelijke provincies van Nederland, met name op de steden Groningen, Assen en Leeuwarden.

Naast de papieren editie heeft Dagblad van het Noorden ook een sterke online aanwezigheid. De website van de krant biedt lezers actuele nieuwsberichten, evenals een scala aan multimedia-inhoud, waaronder video's en fotogalerijen. De website bevat ook blogs en opinie-artikelen geschreven door medewerkers van de krant en externe bijdragers.

Dagblad van het Noorden heeft talloze prijzen gewonnen voor haar journalistiek, waaronder de European Newspaper of the Year award in 2015. De krant staat bekend om haar onderzoeksjournalistiek, met name op onderwerpen die betrekking hebben op het noorden van Nederland. In 2021 ontving de krant de Dutch Journalism Prize voor haar berichtgeving over de gaswinning controverse in Groningen.

Een van de unieke kenmerken van Dagblad van het Noorden is de nadruk op regionale cultuur. De krant plaatst regelmatig artikelen over lokale kunsttentoonstellingen, muziekevenementen en theaterproducties. Ook heeft de krant een sectie gewijd aan regionale dialecten, met artikelen en interviews met sprekers van verschillende dialecten uit de noordelijke provincies.

Dagblad van het Noorden heeft ook een sterke aanwezigheid op sociale media, met actieve accounts op Facebook, Twitter en Instagram. De krant gebruikt haar sociale media-kanalen om in contact te komen met lezers en haar inhoud te promoten, evenals om breaking news en live-updates van evenementen in de regio te delen.

Al met al is Dagblad van het Noorden een goed gerespecteerde regionale krant die diepgaande verslaggeving biedt over de noordelijke provincies van Nederland. Met een sterke focus op onderzoeksjournalistiek en regionale cultuur, is de krant een belangrijke bron van nieuws en informatie voor lezers in het noorden van het land.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo