Eindhovens Dagblad kortingen

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit Brabants en Zuid-Oost Nederland met een abonnement op Eindhovens Dagblad. Dit kan nu voordelig met een kortingsactie van Korting.nl. Je krijgt dan korting op de krant en je kan hier een voordelig proefabonnement afsluiten.

Eindhovens Dagblad is onderdeel van De Persgroep. Wil je een abonnement afsluiten? Maak dan slim gebruik van onze kortingen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad is een Nederlandse regionale krant die nieuws en evenementen in de regio Eindhoven in Nederland behandelt. De krant is sinds 1911 in omloop en heeft dagelijks ongeveer 100.000 lezers.

De krant behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder lokaal nieuws, politiek, sport, cultuur en zaken. Het bevat ook opiniestukken, hoofdartikelen en brieven van lezers.

Wat lokaal nieuws betreft, brengt Eindhovens Dagblad verhalen over de stad Eindhoven en de omliggende gebieden, zoals plaatsen als Veldhoven, Helmond en Valkenswaard. De krant bericht over criminaliteit, verkeersongevallen en andere incidenten die zich in de regio voordoen. Het brengt ook verslag uit over evenementen zoals festivals, concerten en tentoonstellingen.

De politieke berichtgeving van de krant richt zich op lokale kwesties, zoals gemeenteraadsvergaderingen, verkiezingen en overheidsbeleid dat van invloed is op de regio Eindhoven. De krant brengt ook nationaal en internationaal nieuws dat relevant is voor haar lezers.

Op sportgebied brengt Eindhovens Dagblad verslag uit over lokale teams zoals PSV Eindhoven, FC Eindhoven en het ijshockeyteam Eindhoven Kemphanen. De krant bericht over wedstrijden, spelersoverdrachten en andere ontwikkelingen in de lokale sportscene.

De cultuursectie van de krant behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder theater, muziek, kunst en literatuur. Het bevat recensies van lokale voorstellingen en tentoonstellingen, evenals interviews met kunstenaars en andere culturele figuren.

In de zakenrubriek behandelt Eindhovens Dagblad lokale bedrijven en economische ontwikkelingen in de regio Eindhoven. De krant brengt nieuws over nieuwe bedrijven, fusies en overnames en andere zakelijke nieuwsitems.

Al met al biedt Eindhovens Dagblad een uitgebreide dekking van nieuws en evenementen in de regio Eindhoven, met een focus op lokale kwesties en een toewijding om nauwkeurige en objectieve rapportage te bieden. De online editie van de krant biedt extra inhoud, waaronder video's, fotogalerijen en interactieve functies.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo