ELLE Magazine abonnement

Ontdek de wereld van stijl, beauty en inspiratie met een ELLE Magazine abonnement! Profiteer van onze opwindende aanbiedingen en verwen jezelf met elke editie vol exclusieve modetrends, insider beautytips en diepgaande lifestyle-artikelen. Kies uit een reeks van welkomstcadeaus en ontvang niet alleen de laatste mode-inzichten, maar ook een extraatje dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Of je nu gaat voor een kort abonnement of een langer verblijf in de wereld van ELLE, onze aanbiedingen maken het eenvoudig om te genieten van alles wat mode te bieden heeft.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Geschiedenis Elle

"Elle" werd voor het eerst gelanceerd in Frankrijk in 1945. Het was een van de eerste tijdschriften die het concept van een glossy magazine combineerde met mode en lifestyle. Het tijdschrift werd al snel populair en begon zich uit te breiden naar andere landen en talen. Tegenwoordig heeft "Elle" edities in vele landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Japan en vele andere.

Inhoud:
"Elle" staat bekend om zijn uitgebreide dekking van modetrends, modeontwerpers, beautytips, lifestyle-onderwerpen en culturele evenementen. Het biedt mode-editorials, interviews met beroemdheden en professionals uit de mode-industrie, en artikelen over gezondheid, reizen, kunst en entertainment.

Invloed:
Het tijdschrift "Elle" heeft door de jaren heen een aanzienlijke invloed gehad op de mode- en lifestyle-industrie. Het heeft geholpen bij het lanceren van de carrières van modellen, ontwerpers en fotografen en heeft bijgedragen aan het bepalen van modetrends. Daarnaast heeft "Elle" zich ook ingezet voor het promoten van positieve lichaamsbeelden en het bespreken van sociale en culturele kwesties.

Elle Horoscoop

De ELLE horoscoop, een schat aan inzichten in de Nederlandse astrologie, is een ware bron van waardering voor velen. Met reikwijdte en betrouwbaarheid is het een jaarlijkse ritueel waar mensen reikhalzend naar uitkijken. In de hoop dat hun lot en geluk in de sterren geschreven staan, wenden velen zich tot de ELLE horoscoop voor begeleiding in liefde, carrière en persoonlijke groei. Zijn voorspellende en verhelderende krachten maken het tot een onmisbaar deel van het leven van velen, waarbij de lezers met verwachtingen en een vleugje nieuwsgierigheid de pagina's omslaan. Zo blijft de ELLE horoscoop een vertrouwde metgezel, een venster naar het onbekende en een bron van hoop.

Elle Magazine aanbieding

Op onze website vind je aanbiedingen en kortingen op abonnementen voor de Elle. Ook informatie over proefabonnementen. Kijk dus snel verder op www.korting.nl ook voordeeltje op vele andere tijdschriften.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo