EO kortingsacties

De Evangelische Omroep (EO) is de enige christelijke omroep van Nederland. Door lid te worden van de EO profiteer je van verschillende voordelen. Zo kan je donateur worden, lid worden van de Eva tijdschrift of een abonnement nemen op Visie (tv gids). Wij van Kortingen.nl zullen kortingsacties van EO Visie op deze pagina vermelden.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Klik hier voor de beste tv gidsen.

EO (Evangelische Omroep) is een christelijke omroepvereniging in Nederland die zich richt op het verspreiden van het Evangelie door middel van televisie, radio en internet. De omroep is opgericht in 1967 en heeft als missie om het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen en mensen te inspireren om vanuit een christelijke levensvisie te leven.

EO produceert diverse programma's op televisie en radio, zoals 'Nederland Zingt', 'Geloof en een Hoop Liefde' en 'NieuwLicht'. Deze programma's hebben als doel om mensen te informeren over het christelijk geloof en om hen te inspireren om vanuit dat geloof te leven. Daarnaast heeft de EO ook een eigen online platform, waarop diverse artikelen, video's en podcasts te vinden zijn die gerelateerd zijn aan het geloof.

Visie is het magazine van de EO dat tweewekelijks verschijnt. Het tijdschrift richt zich op christenen en wil hen inspireren om hun geloof te verdiepen en toe te passen in het dagelijks leven. In het magazine staan diverse artikelen over geloof, cultuur, maatschappij en gezondheid. Ook is er aandacht voor interviews, reportages en columns van diverse schrijvers en deskundigen.

Naast het magazine heeft Visie ook een eigen online platform, waarop dagelijks artikelen en video's worden geplaatst die gerelateerd zijn aan het geloof en het dagelijks leven. Het platform biedt ook de mogelijkheid om podcasts te beluisteren en om te reageren op de gepubliceerde content.

De EO en Visie hebben als doel om mensen te inspireren en te informeren over het christelijk geloof en om hen te helpen bij het verdiepen en toepassen van hun geloof in het dagelijks leven. De organisaties willen op deze manier bijdragen aan een samenleving waarin mensen vanuit een christelijke levensvisie leven en waarin er ruimte is voor geloof, hoop en liefde.

Daarnaast zetten de EO en Visie zich in voor maatschappelijke thema's, zoals de vluchtelingencrisis, armoedebestrijding en het milieu. Dit doen ze door middel van diverse campagnes en projecten, zoals de actie 'Geef mij te eten' en het project 'Groen Geloven'. Hierbij wordt er samengewerkt met diverse organisaties en instanties om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

In het kort zijn de EO en Visie dus twee organisaties die zich richten op het verspreiden van het Evangelie en het inspireren en informeren van christenen. De EO doet dit door middel van televisie, radio en internet en Visie door middel van een tweewekelijks magazine en een online platform. Beide organisaties zetten zich ook in voor maatschappelijke thema's om bij te dragen aan een betere samenleving.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo