Essent kortingen en cashback

Essent is een energiebedrijf dat elektriciteit en gas levert aan huishoudens en zakelijke klanten. Ook hebben zij allerlei leuke acties en cashbacks voor een lagere energierekening. Met de kortingsacties van Korting.nl bespaar je geld op jouw energierekening van Essent. Houd deze pagina in de gaten voor de beste Essent kortingen en cashbacks.

Essent

Het is een Nederlands energiebedrijf dat is opgericht in 1999 en sindsdien uitgegroeid is tot een van de grootste energiebedrijven van Nederland. Essent is onderdeel van het Duitse energiebedrijf RWE en levert energie aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland.

Essent heeft zich de afgelopen jaren ingezet om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Het bedrijf heeft als doelstelling om in 2030 volledig CO2-neutraal te zijn en heeft hiervoor verschillende acties ondernomen.

Belangrijkste acties van het bedrijf zijn de uitbreidingen van het aantal duurzame energiebronnen waarvan zij gebruikmaken. Zo investeert het bedrijf in wind- en zonne-energie en maakt het gebruik van biomassa als duurzame energiebron. Daarnaast werken ze samen met andere bedrijven en overheden om duurzame energieprojecten te realiseren en te ondersteunen.

duurzaamheidsstrategie

Een belangrijk onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van hun is het verminderen van het energieverbruik van klanten. Dit doet het bedrijf onder andere door klanten te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen, zoals het isoleren van woningen en het gebruikmaken van energiezuinige apparaten. Ook biedt Essent verschillende energiebesparende producten en diensten aan, zoals slimme thermostaten en verlichting.

Naast duurzaamheid zet Essent zich ook in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo ondersteunt het bedrijf verschillende initiatieven op het gebied van onderwijs, cultuur en sport. Ook werkt Essent samen met lokale gemeenschappen om te zorgen voor een duurzame toekomst en om de leefbaarheid van deze gemeenschappen te verbeteren.

Een ander belangrijk aspect van Essent is de digitalisering van de dienstverlening. Het bedrijf investeert in moderne technologieën en digitale oplossingen om de dienstverlening aan klanten te verbeteren en te vereenvoudigen. Zo biedt Essent bijvoorbeeld een online platform waarop klanten hun energieverbruik kunnen monitoren en inzicht kunnen krijgen in hun energierekening. Ook biedt het bedrijf een app waarmee klanten hun energieverbruik kunnen regelen en inzicht krijgen in hun energierekening.

nieuwe producten

Tot slotzijn ze ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Zo heeft het bedrijf recentelijk een nieuw concept gelanceerd, genaamd ‘Essent Huis’. Dit is een compleet pakket van energiebesparende maatregelen, waarmee klanten hun woning kunnen verduurzamen en tegelijkertijd kunnen besparen op hun energierekening.

In het kort hebben ze de afgelopen jaren verschillende acties ondernomen om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Het bedrijf investeert in duurzame energiebronnen, stimuleert klanten

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo