Euroflorist kortingen en kortingscodes

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Euroflorist is een bekende bloemendienst die actief is in verschillende Europese landen, waaronder België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is opgericht in 1982 in Zweden en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende bloemendiensten in Europa.

Euroflorist biedt een breed scala aan bloemenarrangementen, waaronder boeketten, manden en planten, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, begrafenissen en zakelijke evenementen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten bloemen, waaronder rozen, lelies, tulpen en nog veel meer. Naast bloemen biedt Euroflorist ook cadeaubonnen, ballonnen en chocolade aan, waardoor het een one-stop-shop is voor geschenken.

Een van de unieke kenmerken van Euroflorist is het internationale netwerk van lokale bloemisten, waardoor klanten verse, hoogwaardige bloemen ontvangen die door vakkundige professionals zijn gerangschikt. De website van het bedrijf is gemakkelijk te gebruiken en klanten kunnen online bloemen bestellen en laten bezorgen op hun gewenste locatie. Euroflorist biedt ook bezorging op dezelfde dag, wat een handige optie is voor last-minute geschenken.

Euroflorist hecht waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een tevredenheidsgarantie. Als klanten niet tevreden zijn met hun bestelling, kunnen ze contact opnemen met de klantenservice van Euroflorist, die zal werken aan het oplossen van eventuele problemen.

Het bedrijf heeft ook een beleid op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid dat duurzaamheid en ethische praktijken in de bloemenindustrie bevordert. Euroflorist werkt samen met gecertificeerde kwekers die duurzame en eerlijke handelspraktijken volgen, zodat de bloemen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden gekweekt. Het bedrijf ondersteunt ook verschillende sociale initiatieven, waaronder de strijd tegen borstkanker en de bevordering van bewustzijn van de geestelijke gezondheid.

Kortom, Euroflorist is een gerenommeerde bloemendienst die een breed scala aan hoogwaardige bloemenarrangementen, cadeaubonnen en andere geschenken biedt. Het internationale netwerk van lokale bloemisten zorgt ervoor dat klanten verse en professioneel gerangschikte bloemen ontvangen. Het engagement van het bedrijf voor klanttevredenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die bloemen of geschenken wil versturen in heel Europa

Zoek je korting
Korting.nl
Logo