Familiepark Drievliet korting

Familiepark Drievliet


Familiepark Drievliet, gelegen in Den Haag. Het park is opgericht in 1951 door de grootvader van de huidige eigenaar, Bert Bemelman. Het begon als een klein speeltuinpark en groeide uit tot een volwaardig pretpark met attracties voor jong en oud.

De Familie Drievliet is een hechte familie die altijd betrokken is geweest bij het park. In de jaren zestig en zeventig werden de attracties gebouwd door de vader van Bert, Jan, en zijn broers. Ze bouwden onder andere de Rodelbaan, het Spookslot en de Apollo.

In 1980 nam Bert Bemelman het park over van zijn vader en begon hij met het uitbreiden en moderniseren van het park. Hij voegde nieuwe attracties toe zoals de Formule X, de Piratenboot en de Kopermijn. Ook bouwde hij een nieuw entreegebied met restaurants en souvenirwinkels.

gezinnen met kinderen

Het park richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar. Er zijn attracties voor alle leeftijden, van rustige draaimolens tot spannende achtbanen. Ook zijn er verschillende shows en entertainment voorstellingen te zien in het park. Zoals daar zijn de acrobatische show van de Apenschool en de cowboyshow in het Western Theater.

Het park heeft ook een educatieve kant. Zoals het Dino’s Speelbos en het Zintuigenbos waar kinderen op een speelse manier kunnen leren over de natuur en wetenschap.

Naast het pretpark heeft de Familie Drievliet ook een succesvol cateringbedrijf, dat onder andere de catering verzorgt voor grote evenementen zoals de Vierdaagse van Nijmegen en het North Sea Jazz Festival. Ook exploiteert de Familie Drievliet een aantal hotels en restaurants in Nederland en België.

De Familie Drievliet is altijd betrokken gebleven bij het park. Bert Bemelman wordt nog steeds gezien als de grote man achter het succes van Drievliet. Hij is nog regelmatig te vinden in het park en heeft nog steeds een actieve rol in de ontwikkeling van het park.

Kortom, de Familie Drievliet is een hechte familie die al generaties lang betrokken is bij het pretpark Drievliet in Den Haag. Het park heeft een lange geschiedenis van vernieuwing en uitbreiding en blijft zich richten op gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo