Fletcher kortingen en aanbiedingen

Heb je zin om er tussenuit te glippen in eigen land of bij onze buren? Dan ben je bij Fletcher aan het juiste adres. Met Fletcher vind je hele goedkope hotelkamer op de mooiste plekjes in Nederland. Zo kan je voor een klein bedrag een andere stad bezoeken en de dagelijks hectiek ontvluchten. Daarnaast heeft Fletcher regelmatig aanbiedingen en online voordeeltjes zodat je met korting een hotelkamer kunt boeken. Op deze pagina verzamelen wij alle Fletcher kortingen en aanbiedingen. Doe er je voordeel mee!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Korting bij Fletcher

Fletcher Hotels presenteert regelmatig diverse aanbiedingen en deals voor hun hotels en arrangementen. Zo bieden zij bijvoorbeeld last minute aanbiedingen aan waar gasten kunnen profiteren van kortingen op de reguliere kamerprijzen. Deze aanbiedingen zijn van toepassing op verschillende hotels en de korting en beschikbaarheid variëren.

Bovendien biedt Fletcher Hotels seizoensgebonden aanbiedingen aan, zoals het voorjaars- of herfstarrangement. Deze arrangementen omvatten vaak overnachtingen, ontbijt en activiteiten die passen bij het seizoen. Zo kan men in het voorjaar genieten van bloeiende bollenvelden en in het najaar van kleurrijke herfstbossen.

Fletcher Hotels heeft ook diverse arrangementen die gericht zijn op specifieke activiteiten, zoals fiets- en wandelarrangementen, culinaire arrangementen en wellnessarrangementen. Deze arrangementen bestaan vaak uit overnachtingen, maaltijden en activiteiten die aansluiten bij het thema van het arrangement.

Het is dus zeker de moeite waard om de website van Fletcher Hotels regelmatig te raadplegen voor de nieuwste aanbiedingen en deals. Zo kunt u voordelig genieten van een verblijf in één van de vele unieke hotels van Fletcher.

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een hotelketen in Nederland, opgericht in 1997 door Chris Luken. Het begon als een samenwerking tussen een aantal Nederlandse hotels die hun krachten bundelden onder de naam Hotel Gilde. In 2002 werd de naam veranderd in Fletcher Hotels en begon het bedrijf zich te richten op de overname van kleine hotels in Nederland.

Fletcher Hotels heeft momenteel meer dan 100 hotels in Nederland en één hotel in België. Elk hotel heeft een eigen karakter en is gevestigd op unieke locaties, zoals oude kastelen, voormalige gevangenissen en historische boerderijen.

Het bedrijf biedt een breed scala aan faciliteiten en services, waaronder restaurants, bars, vergaderzalen en wellnesscentra. Gasten kunnen ook genieten van verschillende activiteiten in de omgeving van het hotel, zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Fletcher Hotels richt zich op de betaalbare luxe markt en biedt een mix van comfort, stijl en kwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om elke gast een unieke en persoonlijke ervaring te bieden tijdens hun verblijf.

In de afgelopen jaren heeft Fletcher Hotels verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder de Zoover Award voor beste hotelketen in 2017 en 2018 en de Tripadvisor Certificate of Excellence in 2019 en 2020.

Kortom, Fletcher Hotels is een snelgroeiende hotelketen met een unieke en diverse collectie hotels verspreid over Nederland en België, die betaalbare luxe en persoonlijke service biedt aan haar gasten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo