Flixbus kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

FlixBus is een Duitse intercitybusdienst die sinds 2013 actief is en inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. FlixBus biedt reizen aan naar meer dan 2.000 bestemmingen in 35 landen, en heeft een netwerk van meer dan 400 partnerbusbedrijven. In dit artikel zal ik meer vertellen over FlixBus, inclusief hun bestemmingen en kortingen.

Bestemmingen

FlixBus heeft een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Europa en daarbuiten. Enkele van de populairste bestemmingen zijn Amsterdam, Berlijn, Londen, Parijs en Barcelona. Maar ook minder bekende bestemmingen worden aangeboden, zoals Krakau, Riga en Bratislava.

Naast steden biedt FlixBus ook verbindingen tussen verschillende luchthavens, waaronder Frankfurt Airport, Amsterdam Schiphol Airport en Parijs Charles de Gaulle Airport. Dit kan handig zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een goedkope manier om van de ene luchthaven naar de andere te komen.

FlixBus biedt ook nachtbussen aan die rijden tussen grote steden in Europa. Dit kan een goede optie zijn voor reizigers die geld willen besparen op accommodatie en liever 's nachts reizen.

Kortingen

FlixBus biedt verschillende kortingen en deals aan, afhankelijk van het land en de bestemming. Hier zijn enkele voorbeelden van kortingen die beschikbaar zijn:

  1. Vroegboekkorting: als je je reis ruim van tevoren boekt, kun je profiteren van een vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting.
  2. Studentenkorting: studenten kunnen profiteren van een korting van 10% op hun reizen. Om hiervan gebruik te maken, moet je een geldige studentenkaart kunnen tonen.
  3. Groepskorting: als je met een groep van 3 of meer reist, kun je profiteren van een groepskorting. Hoe meer mensen er in de groep zitten, hoe hoger de korting.
  4. Kinderkorting: kinderen onder de 15 jaar kunnen tegen een gereduceerd tarief reizen. Dit tarief is afhankelijk van de bestemming en kan variëren.
  5. Flexibel ticket: als je niet zeker weet wanneer je wilt reizen, kun je een flexibel ticket kopen. Hiermee kun je je reis tot 15 minuten voor vertrek wijzigen of annuleren zonder extra kosten.

Ze hebben ook een loyaliteitsprogramma genaamd FlixBus Miles, waarbij je punten kunt verdienen door te reizen met FlixBus. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingen op toekomstige reizen.

Conclusie

FlixBus is een populaire busmaatschappij in Europa en biedt reizigers een betaalbare manier om door het continent te reizen. Met meer dan 2.000 bestemmingen in 35 landen is FlixBus een goede keuze voor reizigers die op zoek zijn naar flex

Zoek je korting
Korting.nl
Logo