Flow kortingen en abonnementen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Flow Magazine

Flow Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op mindfulness, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Het blad is inmiddels wereldwijd bekend en wordt in meerdere talen uitgegeven. Het tijdschrift richt zich op mensen die behoefte hebben aan meer rust en reflectie in hun leven en die op zoek zijn naar manieren om hun creativiteit te ontwikkelen.

Het blad verschijnt acht keer per jaar en bevat artikelen, interviews, illustraties en DIY-projecten. De inhoud is gebaseerd op de overtuiging dat mensen gelukkiger zijn als ze tijd maken voor zichzelf en hun creativiteit ontdekken. Het tijdschrift wil mensen inspireren en stimuleren om hun eigen creativiteit te ontwikkelen en te uiten.

evenementen

Naast het tijdschrift organiseert Flow Magazine ook evenementen, zoals de jaarlijkse Flow Magazine Paper Passion beurs. Hierbij worden allerlei creatieve workshops en lezingen gegeven. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers die geïnspireerd worden door de verschillende creatieve activiteiten en de bijzondere sfeer.

acties

Flow Magazine heeft regelmatig kortingen en acties voor abonnees en lezers. Nieuwe abonnees krijgen vaak een welkomstgeschenk en er worden regelmatig winacties georganiseerd waarbij lezers kans maken op mooie prijzen. Ook is er een online shop waar lezers allerlei producten kunnen kopen die aansluiten bij de filosofie van het tijdschrift.

De achtergrond van Flow Magazine ligt bij de oprichters Irene Smit en Astrid van der Hulst. Zij hadden het idee dat veel mensen behoefte hadden aan meer rust en reflectie in hun leven. Ze wilden een tijdschrift maken dat hierbij aansloot en waarbij de nadruk lag op het maken van tijd voor jezelf en het ontdekken van je eigen creativiteit. Het tijdschrift was meteen een groot succes en groeide snel uit tot een bekend merk.

boeken

Naast het tijdschrift heeft Flow Magazine ook verschillende boeken uitgebracht, zoals het populaire boek 'Aandacht', dat gaat over mindfulness en aandachtig leven. Ook zijn er diverse productlijnen, zoals stationery, kaarten en notitieboekjes, die aansluiten bij de filosofie van het tijdschrift. Deze producten zijn te koop in de online shop en in verschillende winkels wereldwijd.

Al met al is Flow Magazine een inspirerend en creatief tijdschrift dat zich richt op mensen die op zoek zijn naar meer rust en reflectie in hun leven. Het blad biedt praktische tips en ideeën om zelf aan de slag te gaan met creativiteit en mindfulness. Daarnaast organiseert het tijdschrift evenementen en zijn er diverse producten te koop die aansluiten bij de filosofie van het tijdschrift. Flow Magazine is daarmee meer dan alleen een tijdschrift, het is een merk dat mensen inspireert om hun eigen creativiteit te ontdekken en te uiten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo