Fotofabriek kortingen en aanbiedingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De Fotofabriek is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in het bedrukken en produceren van fotoproducten. Het bedrijf is opgericht in 2008 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en klantenservice.

Het assortiment van de Fotofabriek omvat een breed scala aan producten, waaronder fotoboeken, fotokaarten, kalenders, canvassen en vele andere fotogeschenken. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om deze producten zelf te ontwerpen met behulp van een gebruiksvriendelijke online tool of software die gratis kan worden gedownload.

De fotoboeken van de Fotofabriek zijn een van de meest populaire producten. Ze worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en hebben een professionele uitstraling. Klanten kunnen kiezen uit verschillende formaten, papieropties en coveropties, waaronder harde covers, linnen covers en lederen covers. De software van de Fotofabriek biedt tal van opties om de fotoboeken te personaliseren, zoals de keuze van de achtergrondkleur, de lay-out van de pagina's en de toevoeging van tekst.

Naast fotoboeken biedt de Fotofabriek ook fotokaarten aan. Klanten kunnen kiezen uit een groot aantal ontwerpen, of hun eigen kaarten ontwerpen met behulp van de online tool of de software. Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar en de kaarten kunnen worden gedrukt op verschillende materialen zoals standaard papier, glanzend papier, parelmoer papier of zelfs hout. Fotokaarten zijn geschikt voor alle gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, kerst en nieuwjaar.

Een ander populair product van de Fotofabriek zijn de kalenders. Klanten kunnen kiezen uit verschillende formaten, ontwerpen en lay-outs om hun eigen persoonlijke kalender te maken. De kalenders worden geproduceerd met hoge kwaliteit papier en kunnen worden voorzien van eigen foto's en teksten.

Canvassen zijn ook beschikbaar bij de Fotofabriek. Klanten kunnen hun eigen foto's uploaden en deze laten afdrukken op canvas in verschillende formaten. Er zijn diverse opties beschikbaar om de canvas te personaliseren, zoals het kiezen van de randkleur en de optie om een foto over de rand te laten lopen.

Klanten van de Fotofabriek kunnen rekenen op een uitstekende klantenservice. Het bedrijf heeft een team van deskundige medewerkers die klanten kunnen helpen met vragen over producten, bestellingen en ontwerpopties. Bovendien biedt de Fotofabriek een snelle levertijd en de mogelijkheid om bestellingen af te halen bij een van hun afhaalpunten.

Kortom, de Fotofabriek biedt een breed scala aan hoogwaardige fotoproducten die klanten kunnen personaliseren met behulp van een gebruiksvriendelijke online tool of software. Met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en klantenservice is de Fotofabriek een uitstekende keuze

Zoek je korting
Korting.nl
Logo