G2A kortingscodes en kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

G2A

G2A is een online platform dat gamers over de hele wereld in staat stelt om games, software en andere digitale producten te verhandelen. Het bedrijf is in 2010 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de grootste spelers in de gaming-industrie. G2A is in de loop der jaren bekritiseerd. Maar er zijn ook tal van positieve aspecten van dit platform die vaak over het hoofd worden gezien.

enorme catalogus

Ten eerste biedt G2A gamers toegang tot een enorme catalogus van games en digitale producten. Met meer dan 50.000 producten op de website is er voor elke gamer wel iets te vinden. Het platform heeft games van de grootste uitgevers zoals EA, Ubisoft en Activision en kleinere, indie games. Bovendien zijn de prijzen vaak zeer concurrerend, waardoor gamers soms aanzienlijk minder betalen dan de adviesprijs.

gemak

Een ander belangrijk voordeel van G2A is het gemak van het gebruik van het platform. Gamers kunnen eenvoudig navigeren door de verschillende categorieën, prijsklassen en filters, waardoor ze snel vinden wat ze zoeken. Bovendien biedt het platform verschillende betalingsmethoden aan, waaronder creditcards, PayPal en Bitcoin. Waardoor het voor gamers eenvoudig is om te betalen op een manier die voor hen geschikt is.

Naast het aanbieden van games en digitale producten biedt G2A ook andere voordelen voor gamers. Het platform heeft bijvoorbeeld een beloningsprogramma genaamd "G2A Plus". Hiermee kunnen gebruikers punten verdienen door games te kopen en andere activiteiten . Deze punten kunnen vervolgens worden gebruikt om kortingen te krijgen op toekomstige aankopen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om via G2A te winkelen.

producten verkopen

Een ander belangrijk voordeel van G2A is de mogelijkheid voor gamers om hun eigen producten te verkopen. Als een gamer bijvoorbeeld een game heeft gekocht en niet speelt, kan hij het product op G2A verkopen aan anderen. Dit biedt gamers een manier om geld te verdienen door middel van hun hobby, en stelt andere gamers in staat om games te kopen tegen lagere prijzen dan ze zouden vinden bij traditionele winkels.

Het is waar dat G2A in het verleden is bekritiseerd vanwege enkele controversiële praktijken, zoals het faciliteren van de verkoop van gestolen keys en de verkoop van keys zonder toestemming van uitgevers. Het bedrijf heeft echter stappen ondernomen om deze problemen aan te pakken en heeft een aantal maatregelen geïmplementeerd om fraude en andere illegale activiteiten op het platform te voorkomen.

Een voorbeeld hiervan is het G2A Shield-programma, dat klanten extra bescherming biedt bij het kopen van digitale producten. Met dit programma kunnen klanten veiliger winkelen door middel van een garantie tegen frauduleuze activiteiten en het recht om hun geld terug te krijgen als er problemen zijn

Zoek je korting
Korting.nl
Logo