De Gooi- en Eemlander kortingen

Wil je een voordelig abonnement nemen op de regionale krant De Gooi- en Eemlander? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen. Via ons krijg je korting op verschillende abonnementen. Ga je voor een compleet, weekend of de digitale krant?

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De Gooi- en Eemlander

De Gooi en Eemlander is een regionaal dagblad dat al meer dan 150 jaar verslag doet van het nieuws uit het Gooi en de regio Eemland, gelegen tussen de provincies Noord-Holland en Utrecht. Het dagblad heeft een oplage van rond de 20.000 exemplaren en verschijnt zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, zowel in print als online.

De geschiedenis

De geschiedenis van De Gooi- en Eemlander gaat terug tot 1871, toen het dagblad werd opgericht onder de naam De Gooi- en Eembode. Destijds was het een weekblad dat zich voornamelijk richtte op nieuws uit de streek en op de lokale gemeenschap. In de loop der jaren groeide de krant uit tot een dagblad en veranderde de naam in De Gooi- en Eemlander.

Tweede Wereldoorlog

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de krant gedwongen om te stoppen met publiceren, omdat de Duitse bezetters geen onafhankelijke media toestonden. Na de oorlog werd De Gooi- en Eemlander weer nieuw leven ingeblazen en groeide het uit tot een belangrijk medium in de regio. In de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw werd de krant overgenomen door de Gooise Uitgeverij en later door de Perscombinatie, een voorloper van uitgeverij De Persgroep.

Vandaag de dag heeft De Gooi- en Eemlander een breed scala aan rubrieken en secties. Naast het regionale nieuws vindt men er ook het laatste landelijke nieuws, het economisch nieuws en het sportnieuws. Daarnaast zijn er ook regelmatig bijlagen over bijvoorbeeld wonen, gezondheid, kunst en cultuur. De krant heeft een eigen redactie die bestaat uit journalisten die zowel lokaal als landelijk nieuws verslaan. De Gooi- en Eemlander werkt samen met verschillende persbureaus, waaronder het ANP, om zo snel en accuraat mogelijk te kunnen berichten over het laatste nieuws.

kritische en onafhankelijk

De Gooi- en Eemlander staat bekend om zijn kritische en onafhankelijke berichtgeving, waarbij de nadruk ligt op objectiviteit en feitelijkheid. De krant heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen voor zijn journalistieke kwaliteit, waaronder de Gouden Pen, de Tegel en de Persprijs. De krant heeft een trouwe lezersschare in de regio en wordt ook veel gelezen door mensen die elders wonen, maar toch geïnteresseerd zijn in het nieuws uit het Gooi.

Naast het dagelijkse nieuws biedt de website ook achtergrondartikelen, video's, foto's en blogs. Het is mogelijk om een abonnement te nemen op de printversie van de krant of om digitaal te lezen via de website of de app.

Naast het nieuws richt De Gooi- en Eemlander zich ook op de lokale gemeenschap en culturele evenementen in de regio.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo