Gorilla Sports kortingen en kortingscodes

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Gorilla Sports

Gorilla Sports is een Duits sportmerk dat een breed scala aan fitnessapparatuur en accessoires aanbiedt voor thuisgebruik en professioneel gebruik in sportscholen. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online retailers van fitnessapparatuur in Europa.

Het assortiment

Het assortiment van Gorilla Sports omvat onder andere halters en gewichten, fitnessbanken, power racks, pull-up bars, dumbbells, kettlebells, cardio-apparatuur, en nog veel meer. Al deze producten zijn ontworpen om de gebruiker te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen, of het nu gaat om het opbouwen van spiermassa, het verbranden van vet of het verbeteren van de algemene gezondheid.

Wat Gorilla Sports onderscheidt van andere fitnessmerken, is dat het bedrijf zich richt op de thuisfitnessmarkt. Het bedrijf gelooft dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om thuis te trainen en hun lichaam in vorm te houden, ongeacht hun budget of fitnessniveau. Gorilla Sports biedt daarom producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om thuis een volledige fitnessruimte op te zetten.

Een ander kenmerk van Gorilla Sports is de nadruk op klantenservice. Het bedrijf hecht veel waarde aan tevreden klanten en biedt daarom een uitstekende klantenservice en garantie op al hun producten. Mocht er dus iets mis zijn met een product, dan kan de klant rekenen op een snelle oplossing en reparatie of vervanging van het product.

fitnessapparatuu

Naast de verkoop van fitnessapparatuur biedt Gorilla Sports ook online trainingsprogramma's en tips voor klanten om hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Het bedrijf gelooft dat training en voeding hand in hand gaan en biedt daarom ook voedingsadvies en supplementen aan om de klant te ondersteunen bij hun fitnessreis.

Het bedrijf is sterk aanwezig op sociale media, waar het regelmatig tips en advies deelt voor een gezonde en actieve levensstijl. Het merk heeft een sterke community van klanten en fans opgebouwd die hun ervaringen delen en elkaar motiveren om hun fitnessdoelen te bereiken.

prijzen en onderscheidingen

In de loop der jaren heeft Gorilla Sports vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor hun producten en diensten. Zo hebben ze de "beste online winkel" award gewonnen in de categorie sport en fitness in 2019 en 2020. Dit onderstreept het succes en de reputatie van het merk in de fitnessindustrie.

Tot slot, Gorilla Sports is een toonaangevend merk in de fitnessindustrie en biedt betaalbare, hoogwaardige fitnessapparatuur en accessoires voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Het bedrijf streeft naar uitstekende klantenservice en ondersteuning om hun klanten te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Gorilla Sports heeft alles in huis om je te helpen.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo