Guess kortingen en aanbiedingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Guess

Guess is een internationaal lifestylemerk dat in 1981 is opgericht door de broers Paul en Maurice Marciano. Het merk werd in eerste instantie bekend vanwege hun iconische en innovatieve denim collectie. Het heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig lifestylemerk met een breed scala aan producten, waaronder kleding, schoenen, accessoires en horloges.

Het kenmerkende design van Guess is een mix van Europese en Amerikaanse stijlen, met veel aandacht voor details en vakmanschap. De producten van Guess zijn bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa. Mensen die willen uitdrukken door middel van hun kleding en accessoires. Het merk is vooral populair onder jonge mensen en trendsetters.

In de jaren 80 en 90 waren ze een van de meest iconische merken in de mode-industrie. Het merk stond bekend om zijn uitdagende en sexy advertentiecampagnes, die vaak controversieel waren maar ook bijdroegen aan de populariteit van het merk. Veel beroemdheden werden gezien in Guess-kleding en -accessoires, waardoor het merk nog populairder werd.

In de jaren 2000 hebben ze zich gericht op het uitbreiden van hun productlijnen en hun aanwezigheid in de internationale markt. Het merk heeft zich gevestigd in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Het heeft samengewerkt met andere grote merken en ontwerpers, waaronder Marciano, A$AP Rocky en Jennifer Lopez.

horloge collectie.

Een van de meest succesvolle productlijnen van Guess is hun horloge collectie. Guess horloges zijn stijlvol, trendy en betaalbaar en zijn populair onder zowel mannen als vrouwen. De horloges hebben vaak opvallende ontwerpen en kleuren, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en leer.

Al met al is Guess een iconisch en innovatief lifestylemerk dat zijn stempel heeft gedrukt op de mode-industrie sinds de jaren 80. Het merk blijft zich ontwikkelen en uitbreiden. Het blijft relevant en populair onder jonge mensen en trendsetters over de hele wereld.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo