Hotelopia kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Hotelopia

Hotelopia is een online reisbureau dat in 2004 werd opgericht en is gevestigd in Palma de Mallorca, Spanje. Het bedrijf maakt deel uit van de wereldwijde reisorganisatie Hotelbeds Group en biedt een breed scala aan accommodaties wereldwijd, waaronder hotels, appartementen, vakantiehuizen en resorts. In dit artikel zal ik meer vertellen over Hotelopia, de geschiedenis, diensten en kenmerken.

Geschiedenis

Het werd in 2004 opgericht en begon als een kleinschalig online reisbureau dat zich richtte op accommodaties in Spanje en de Balearen. Het bedrijf groeide snel en breidde zijn activiteiten uit naar andere Europese landen en vervolgens naar de rest van de wereld. In 2007 werd het bedrijf overgenomen door het Spaanse reisbedrijf Orizonia, dat later werd overgenomen door de Barceló Group. In 2016 werden ze onderdeel van de Hotelbeds Group, een wereldwijde reisorganisatie die actief is in meer dan 180 landen.

Diensten

Hotelopia biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder hotels, appartementen, vakantiehuizen en resorts. Het bedrijf heeft contracten met meer dan 94.000 accommodaties wereldwijd en biedt zijn klanten een breed scala aan keuzes in verschillende prijsklassen. Klanten kunnen accommodaties zoeken en boeken via de website van Hotelopia. Het bedrijf biedt ook reispakketten aan die accommodaties, vluchten en autoverhuur combineren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Hotelopia is de mogelijkheid om accommodaties te boeken zonder vooraf te betalen. Dit geeft klanten de flexibiliteit om hun boeking te wijzigen of te annuleren zonder het risico te lopen hun geld te verliezen. Hotelopia accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en bankoverschrijvingen.

Het bedrijf heeft ook een klantenservice die 24/7 beschikbaar is om klanten te helpen met hun vragen en problemen. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of chat.

Kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken is de uitgebreide zoekfunctie op de website. Klanten kunnen zoeken op locatie, datum, prijsklasse, accommodatietype en voorzieningen. De website biedt ook gedetailleerde informatie over elke accommodatie, inclusief foto's, beoordelingen van eerdere gasten en een lijst met voorzieningen.

Een ander kenmerk van Hotelopia is de prijsgarantie. Het bedrijf belooft de laagste prijs voor elke accommodatie die op zijn website wordt aangeboden. Als een klant elders een lagere prijs voor dezelfde accommodatie vindt, zal Hotelopia het verschil terugbetalen.

Hotelopia korting en Rewards.

Het bedrijf heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Hotelopia Rewards. Klanten kunnen punten verdienen voor elke boeking die ze maken en deze punten inwisselen voor kortingen op toekomstige boekingen

Zoek je korting
Korting.nl
Logo