iBood kortingen en kortingscodes

iBOOD is de goedkoopste aanbieder van Europa op het gebied van elektronica, gadgets, sport, lifestyle en cosmetica. Elke dag is er maar één product 24 uur in de aanbieding tot het product is uitverkocht. Elke nacht om 12 uur wordt er een nieuwe aanbieding op de website gezet. Via Korting.nl bestel je de dagaanbiedingen via iBOOD nog voordeliger. Want vaak vind je hier een kortingscode of speciale aanbieding. Dus heb jij wat leuks gezien? Kijk eerst even hier!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Op iBOOD vind je tegenwoordig altijd 4 soorten acties. Ze hebben een Dagaanbieding, wat altijd een A-merk is. Daarnaast hebben ze een Flashsale van meerdere producten in één categorie. Ze hebben ook nog een actiepagina genaamd Hunt. Hier vind je meer dan 400 deals die 24 of 48 uur tegen bodemprijzen worden verkocht. Als laatste hebben ze ook nog Secret Deals. Deze worden niet op hun websites geplaatst, deze worden op andere manieren aangeboden. Bijvoorbeeld op Social media, via een e-mail of via ons.

 

Internet's Best Online Offer Daily

iBOOD, voluit Internet's Best Online Offer Daily, is een online winkelplatform dat bekend staat om zijn dagelijkse deals en kortingsaanbiedingen op verschillende producten. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en is gevestigd in Nederland. Met een internationale aanwezigheid bedient iBOOD klanten in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

Het concept

Het concept van iBOOD is gebaseerd op het aanbieden van één product per dag tegen een sterk gereduceerde prijs. Deze deals worden om middernacht vernieuwd en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het assortiment van iBOOD is breed en omvat producten uit verschillende categorieën, zoals elektronica, mode, wonen, sport, beauty en meer.

Wat iBOOD onderscheidt van andere online retailers, is de nadruk op beperkte voorraad en tijdsgebonden deals. Dit creëert een gevoel van urgentie onder klanten, waardoor ze snel moeten handelen als ze een geweldige aanbieding willen bemachtigen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten elke dag een nieuwe en opwindende deal te bieden, waardoor ze regelmatig terugkeren naar de website.

Naast de dagelijkse deals heeft iBOOD ook speciale evenementen, zoals de beruchte "Hunt". Tijdens de Hunt worden verschillende producten tegen zeer lage prijzen aangeboden, maar de voorraad is beperkt en de concurrentie is hoog. Klanten moeten snel zijn en goed opletten om de beste deals te scoren tijdens deze intense winkelervaring.

iBOOD heeft een sterke gemeenschap van klanten opgebouwd die actief deelnemen aan discussies en het delen van ervaringen op het iBOOD-forum. Deze gemeenschap zorgt voor een levendige interactie tussen klanten en fungeert als een platform voor het delen van tips, beoordelingen en het stellen van vragen over producten en aanbiedingen.

klantenservice

Het bedrijf hecht veel belang aan klantenservice en streeft ernaar om een positieve winkelervaring te bieden. Klanten kunnen rekenen op een professionele ondersteuning bij vragen, problemen of retourzendingen. iBOOD heeft ook een gebruiksvriendelijke website en mobiele app ontwikkeld, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot de deals, waar ze ook zijn.

iBOOD werkt samen met bekende merken en leveranciers om hoogwaardige producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. De deals worden zorgvuldig geselecteerd en onderhandeld, zodat klanten kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen op de adviesprijs.

Hoewel ze voornamelijk bekend staan om hun dagelijkse deals, heeft het bedrijf ook andere diensten ontwikkeld om aan de behoeften van klanten te voldoen. Zo biedt iBOOD bijvoorbeeld regelmatig flash sales aan, waarbij meerdere producten gedurende een beperkte periode worden aangeboden.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo