KPN kortingen en aanbiedingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

KPN, voluit Koninklijke KPN N.V., is een toonaangevende telecomaanbieder in Nederland. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1852, is KPN uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste telecombedrijven in Nederland, en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder mobiele telefonie, internet en televisie.

Mobiele telefonie is een van de kernactiviteiten van KPN. Ze bieden verschillende abonnementsvormen aan voor mobiele telefoons, variërend van sim-only abonnementen tot abonnementen met toestel. Klanten kunnen kiezen uit verschillende databundels, belminuten en sms'jes, afhankelijk van hun behoeften. KPN heeft een uitgebreid mobiel netwerk dat zowel 4G- als 5G-dekking biedt in heel Nederland. Ze staan bekend om hun betrouwbare netwerk en goede dekking, zowel binnen als buiten stedelijke gebieden.

Daarnaast biedt KPN ook internetdiensten aan, waaronder glasvezel- en ADSL-internet. KPN heeft een uitgebreid glasvezelnetwerk in Nederland, dat snel en stabiel internet levert met hoge downloadsnelheden en uploadsnelheden. ADSL-internet is beschikbaar op locaties waar glasvezel nog niet beschikbaar is. Klanten kunnen kiezen uit verschillende internetabonnementen, afhankelijk van hun behoeften qua snelheid en data. KPN biedt ook internetpakketten aan in combinatie met televisie en/of telefonie, zodat klanten kunnen profiteren van bundelvoordelen.

Op het gebied van televisie biedt KPN interactieve televisie aan, waarbij klanten kunnen genieten van een breed scala aan tv-kanalen, films, series en andere content. KPN heeft verschillende zenderpakketten beschikbaar, zoals het basispakket, het pluspakket en diverse premium zenderpakketten, waaronder sport, film en entertainment. Klanten kunnen ook gebruikmaken van interactieve functies zoals pauzeren, terugspoelen en opnemen van tv-programma's, evenals toegang tot video-on-demand-diensten en apps. KPN biedt ook de mogelijkheid om televisiepakketten te combineren met internet en/of telefonie in zogenaamde alles-in-één-pakketten.

Naast de reguliere diensten biedt KPN ook diverse extra diensten aan, zoals KPN Veilig, een beveiligingspakket voor online bescherming van apparaten tegen virussen en malware. Daarnaast biedt KPN ook clouddiensten aan voor zowel consumenten als zakelijke klanten, waaronder online opslag en back-updiensten. KPN heeft ook een eigen streamingdienst genaamd KPN Presenteert, waar klanten exclusieve content kunnen bekijken, zoals films, series en documentaires.

KPN is bekend om zijn focus op klantenservice en heeft verschillende kanalen beschikbaar voor klantondersteuning, zoals telefonische ondersteuning, een online klantenserviceportal en social media-kanalen. Ze streven ernaar om klanten een goede ervaring te bieden en snel op vragen en problemen te reageren.

KPN heeft ook verschillende aanbiedingen en promoties om klanten aan te trekken en hen te helpen besparen op hun abonnementskosten. Een van de meest voorkomende aanbiedingen zijn bundeldeals, waarbij klanten bijvoorbeeld kunnen profiteren van gereduceerde tarieven wanneer ze meerdere diensten, zoals mobiele telefonie, internet en televisie, combineren in een alles-in-één-pakket. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor klanten die op zoek zijn naar gemak en eenvoud in hun telecomdiensten en tegelijkertijd willen besparen op hun maandelijkse kosten.

Daarnaast biedt KPN regelmatig kortingen aan op maandelijkse abonnementskosten, zowel voor nieuwe klanten als voor bestaande klanten die hun abonnement willen vernieuwen. Deze kortingen kunnen variëren van een percentage korting op de maandelijkse kosten tot een vast bedrag dat wordt afgetrokken van de maandelijkse factuur. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor klanten die op zoek zijn naar manieren om te besparen op hun maandelijkse uitgaven voor telecomdiensten.

KPN biedt ook vaak gratis extra's aan bij bepaalde abonnementen, zoals gratis toegang tot premium content of extra functionaliteiten. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld gratis toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Spotify Premium, of extra zenderpakketten voor televisie, zoals premium sportkanalen. Dit kan een toegevoegde waarde zijn voor klanten die op zoek zijn naar extra voordelen bij hun abonnementen.

Daarnaast organiseert KPN regelmatig cashback-acties, waarbij klanten een bepaald bedrag terugkrijgen als korting op hun abonnementskosten of als cashback op hun rekening. Dit kan een leuke manier zijn voor klanten om extra te besparen op hun telecomdiensten en wat geld terug te krijgen.

Naast de consumentenmarkt heeft KPN ook speciale aanbiedingen voor zakelijke klanten. Ze bieden zakelijke abonnementen aan voor mobiele telefonie, internet en zakelijke televisiediensten, met speciale tarieven en diensten die zijn afgestemd op de behoeften van zakelijke gebruikers. KPN biedt ook zakelijke clouddiensten en andere zakelijke oplossingen, zoals telefoniecentrales en beveiligingsoplossingen, aan zakelijke klanten.

KPN heeft ook programma's om klanten te verleiden om over te stappen naar KPN vanaf andere telecomaanbieders. Dit kan onder andere gepaard gaan met speciale aanbiedingen, zoals overstapkortingen, waarbij klanten een korting krijgen wanneer ze overstappen naar KPN met hun mobiele telefonie, internet of televisiediensten. KPN kan ook helpen bij het regelen van de overstap van de huidige telecomaanbieder naar KPN, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de klant.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo