KRO Magazine kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

KRO Magazine is een Nederlands televisieblad dat wekelijks wordt uitgegeven door de omroepvereniging KRO-NCRV. Het tijdschrift richt zich op de leden van de omroepvereniging en biedt een overzicht van de televisieprogramma's die op de publieke en commerciële zenders worden uitgezonden.

Het tijdschrift is opgericht in 1923 onder de naam KRO Gids en is daarmee het oudste omroepblad van Nederland. In de jaren '90 werd de naam veranderd in KRO Magazine. Sinds 2014 is de KRO gefuseerd met de NCRV en heet de omroepvereniging KRO-NCRV. Het tijdschrift heeft ook een digitale versie die beschikbaar is voor abonnees.

KRO Magazine biedt niet alleen een overzicht van de televisieprogramma's, maar ook achtergrondinformatie over de programma's en de mensen die eraan meewerken. Zo zijn er interviews te vinden met presentatoren en acteurs en worden er recensies geschreven over de programma's. Ook wordt er aandacht besteed aan radio- en onlineprogramma's.

Daarnaast bevat het tijdschrift ook rubrieken over onderwerpen als gezondheid, lifestyle en reizen. Zo zijn er artikelen te vinden over gezonde voeding, duurzaamheid en vakantiebestemmingen. Ook biedt het tijdschrift lezers de mogelijkheid om zelf bijdragen te leveren, bijvoorbeeld door het insturen van foto's of verhalen.

Het tijdschrift heeft een oplage van ongeveer 300.000 exemplaren en wordt verspreid onder de leden van KRO-NCRV. Het is ook mogelijk om het tijdschrift los te kopen in de winkel.

KRO Magazine heeft een herkenbare vormgeving met een blauwe cover en een overzichtelijke indeling. De televisieprogramma's zijn per dag en per zender geordend en er wordt gebruik gemaakt van duidelijke symbolen om aan te geven wat voor soort programma het betreft, zoals een film, documentaire of serie.

Het tijdschrift heeft ook een website waarop lezers meer informatie kunnen vinden over de programma's en de mensen die eraan meewerken. Zo zijn er video-interviews te bekijken en kunnen lezers reageren op artikelen en programma's. Ook is er een tv-gids te vinden en kunnen lezers hun eigen programma-overzicht samenstellen.

KRO Magazine is een populair televisieblad onder de leden van KRO-NCRV en biedt een compleet overzicht van de televisieprogramma's die op de publieke en commerciële zenders worden uitgezonden. Daarnaast biedt het tijdschrift ook informatie over andere onderwerpen, zoals gezondheid, lifestyle en reizen. Met een herkenbare vormgeving en een overzichtelijke indeling is het tijdschrift een handig hulpmiddel voor iedereen die graag televisie kijkt.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo