Landleven abonnement aanbieding

Landleven is het tijdschrift voor iedereen die graag in de natuur is te vinden. Zo vind je in de blad maandelijks 164 pagina’s aan tuintips, lekkere recepten, inspirerende buiten-woonreportages, dieren, natuur, uitjes en nog veel meer artikelen. Wil je het blad eens proberen met korting? Maak dan slim gebruik van onze kortingsacties.

Categorieën
 • Alle
 • Aanbiedingen
 • Kortingscodes
 • Aanbiedingen

Informatie over Landleven

Landleven is een populair maandblad dat zich richt op het leven op het platteland in Nederland. Het tijdschrift staat vol met artikelen over tuinieren, koken, dieren verzorgen, ambachten, natuur en nog veel meer. Het tijdschrift biedt een mix van praktische tips en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven op het platteland.

Hier zijn enkele voorbeelden van de soorten artikelen die jij in het tijdschrift kunt vinden:

 1. Tuinieren: Tips en advies over het kweken van groenten, fruit en bloemen in de tuin.
 2. Koken: Recepten voor het bereiden van heerlijke gerechten met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
 3. Dieren verzorgen: Advies over het houden van kippen, geiten, schapen en andere dieren op het platteland.
 4. Ambachten: Instructies voor het maken van traditionele ambachten zoals manden vlechten, houtsnijwerk en kaarsen maken.
 5. Natuur: Artikelen over de flora en fauna van het platteland, inclusief tips voor het observeren van wilde dieren en het behoud van de natuur.
 6. Historie: Verhalen over de geschiedenis van het platteland, de mensen en hun tradities.
 7. Duurzaamheid: Artikelen over duurzame landbouwpraktijken, energiebesparing en het verminderen van de ecologische voetafdruk.
Zoek je korting
Korting.nl
Logo