Metjou kortingen en kortingscodes

Metjou dating

Metjou is een datingsite die zich richt op singles in Nederland en België die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. De site is opgericht in 2008 en heeft sindsdien een grote gebruikersgroep opgebouwd.

Een van de voordelen van Metjou is dat het gratis is om lid te worden en een profiel aan te maken. Dit maakt het laagdrempelig voor singles die willen ontdekken of online daten iets voor hen is. Metjou is ook beschikbaar in een mobiele app, wat handig is voor gebruikers die onderweg willen daten.

Het aanmeldingsproces op Metjou is eenvoudig en snel. Gebruikers vullen een aantal basisgegevens in en kunnen vervolgens hun profiel verder aanvullen met meer persoonlijke informatie en foto’s. Om de veiligheid te waarborgen, worden alle profielen handmatig gecontroleerd voordat ze worden goedgekeurd.

Eenmaal geregistreerd, kunnen gebruikers zoeken naar andere singles op de site. Metjou biedt verschillende zoekopties, waaronder zoeken op locatie en interesse. Gebruikers kunnen ook deelnemen aan chatrooms en berichten uitwisselen met andere leden.

matchspel

Een unieke functie van Metjou is het zogenaamde “matchspel”. Dit is een spel waarbij gebruikers foto’s van andere leden te zien krijgen. En dan kunnen ze beslissen of ze geïnteresseerd zijn in die persoon. Als beide gebruikers elkaar leuk vinden, is er een match en kunnen ze met elkaar chatten.

Als gebruikers meer functies willen ontgrendelen, kunnen ze upgraden naar een betaald abonnement. Dit geeft hen toegang tot extra functies, zoals het zien van wie hun profiel heeft bekeken en het versturen van onbeperkte berichten.

Een ander voordeel van Metjou is de uitgebreide FAQ-sectie op de site, waar gebruikers antwoorden kunnen vinden op veelgestelde vragen over de site en online daten in het algemeen.

Tot slot is de klantenservice van Metjou beschikbaar om gebruikers te helpen met eventuele problemen of vragen die ze hebben. Dit geeft gebruikers gemoedsrust en vertrouwen bij het gebruik van de site.

Al met al is Metjou een goede optie voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap en die willen beginnen met online daten zonder grote financiële verplichtingen. De site biedt een eenvoudig aanmeldingsproces, verschillende zoekopties en handige functies, zoals het matchspel en de uitgebreide FAQ-sectie.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo