National Geographic kortingen

National Geographic is een wereldberoemd mediabedrijf dat zich richt op het verkennen, ontdekken en begrijpen van de wereld om ons heen. Het bedrijf werd opgericht in 1888 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde merken op het gebied van wetenschap, onderwijs en onderzoek.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

National geographic abonnement aanbieding

National geographic richt zich op het creëren en delen van verhalen en beelden die de wereld om ons heen tot leven brengen. Het bedrijf produceert een breed scala aan content, waaronder tijdschriften, televisieprogramma's, documentaires, films, boeken, podcasts en digitale media.

Het magazine is waarschijnlijk het bekendste product van het bedrijf. Het magazine richt zich op het delen van verhalen over de wetenschap, de natuur en de cultuur van de wereld om ons heen. Het bevat prachtige fotografie en diepgaande artikelen die de lezers informeren en inspireren.

Ze produceren ook televisieprogramma's en documentaires die de wereld om ons heen verkennen. Veel van deze programma's richten zich op de natuur, dieren en de planeet. Sommige van de bekendste programma's van National Geographic zijn onder andere "Explorer", "Brain Games", "Wild Russia" en "Genius".

Naast het produceren van content, hebben ze ook een aantal educatieve initiatieven opgezet. Zo heeft het bedrijf de National Geographic Society opgericht, een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. De National Geographic Society organiseert expedities, beurzen en andere programma's om wetenschappers en studenten over de hele wereld te ondersteunen.

Ze zijn ook actief betrokken bij het behoud van de natuur en de bescherming van bedreigde diersoorten. Het bedrijf werkt samen met verschillende organisaties en non-profitorganisaties om onderzoek te financieren en te ondersteunen naar bedreigde diersoorten en ecosystemen. National Geographic heeft ook een speciale afdeling genaamd Nat Geo WILD, die zich richt op de bescherming van dieren en hun leefomgeving.

Prijzen en onderscheidingen

Het bedrijf heeft door de jaren heen vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar werk op het gebied van wetenschap, educatie en media. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en gerespecteerde bron van informatie en inspiratie voor mensen over de hele wereld.

In 2015 kondigden ze aan dat het bedrijf deels zou worden verkocht aan 21st Century Fox, een grote mediagroep. Sindsdien is het bedrijf onderdeel geworden van National Geographic Partners, een joint venture tussen 21st Century Fox en de National Geographic Society. Ondanks deze verandering blijft National Geographic zich inzetten voor het verkennen, ontdekken en begrijpen van de wereld om ons heen en het delen van die kennis met de wereld.

Aanbiedingen kortingen en proefabonnemente vind je hier op onze website.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo