Netpolis kortingen

Netpolis is een Nederlandse online verzekeraar die zich richt op autoverzekeringen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en biedt sindsdien verschillende soorten autoverzekeringen aan, zoals WA, beperkt casco en allriskverzekeringen. Het doel van Netpolis is om het afsluiten en beheren van een autoverzekering zo eenvoudig mogelijk te maken voor de klant. Dit doet het bedrijf door het volledige proces online aan te bieden en de klant zelf zijn of haar verzekering te laten samenstellen.

Een groot voordeel van Netpolis is dat het bedrijf geen provisie rekent. Hierdoor kan het bedrijf de premies laag houden en bespaart de klant geld. Daarnaast heeft Netpolis een uniek bonus-malussysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat klanten die langere tijd schadevrij rijden een hogere korting op hun premie ontvangen. Het bonus-malussysteem wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en kan oplopen tot wel 80% korting op de premie.

Bij Netpolis kun je online een offerte aanvragen en de gewenste verzekering samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen, zoals een inzittendenverzekering of rechtsbijstandverzekering. Ook kun je aangeven welke eigen risico je wilt en welke aanvullende services je wenst, zoals pechhulp of vervangend vervoer. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, krijg je direct een overzicht van de kosten en kun je de verzekering direct afsluiten.

Netpolis maakt gebruik van een online klantenportaal waar je jouw polis gegevens kunt inzien en wijzigen. Ook kun je hier schade melden en de voortgang van de afhandeling volgen. De klantenservice van Netpolis is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en staat je graag te woord bij vragen of problemen.

Netpolis werkt samen met verschillende verzekeraars, zoals Allianz, ASR en Nationale-Nederlanden. Hierdoor heeft het bedrijf een breed aanbod aan verzekeringen en kan het de premies laag houden door schaalvoordelen.

In het kort biedt Netpolis de volgende voordelen:

Geen provisie, waardoor de premies lager zijn dan bij traditionele verzekeraars.
Uniek bonus-malussysteem met kortingen tot wel 80% op de premie.
Mogelijkheid om de verzekering volledig online af te sluiten en te beheren.
Breed aanbod aan verzekeringen door samenwerking met verschillende verzekeraars.
Klantenservice bereikbaar per telefoon en e-mail.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo