Vattenfall kortingen en aanbiedingen

Wil je korting ontvangen bij Vattenfall? Maak dan slim gebruik van onze exclusieve kortingsacties van Vattenfall en krijg een fikse korting op de energieprijs of ontvang een cadeau bij je overstap. Wij verzamelen Vattenfall kortingen voor je die je niet op de Vattenfall website tegenkomt. Je hebt bij ons dus meer keuze in je Vattenfall aanbieding.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Voordeel bij Vattenfall

Vattenfall (voorheen Nuon) levert energie aan ruim 2.2 miljoen Nederlanders. Hierbij kun je kiezen tussen voordelig of duurzaam en zekerheid of standaard energie. Dus als je wilt besparen op gas en licht, dan kunnen onze aanbiedingen je daarbij helpen. We verzamelen alle aanbiedingen van Vattenfall op deze pagina, zodat je energie kunt afnemen met korting. Dus wil je geld besparen op je maandlasten? Maak dan slim gebruik van onze Vattenfall kortingen.

Vattenfall

Vattenfall is een belangrijke speler in de energiemarkt en levert elektriciteit en warmte aan miljoenen klanten in Europa. Het bedrijf heeft als doel om tegen 2050 volledig fossielvrij te zijn en heeft al verschillende stappen genomen om zijn CO2-uitstoot te verminderen.

Een van de manieren waarop Vattenfall dit doet, is door te investeren in nieuwe technologieën, zoals waterstofproductie en -opslag. Het bedrijf heeft een pilotproject voor waterstofproductie gestart in Nederland en is van plan om tegen 2030 een groot waterstofproject te ontwikkelen in Zweden. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in batterijopslag en slimme energienetwerken om de piekbelastingen op het elektriciteitsnet te verminderen en de stabiliteit van het netwerk te verbeteren.

Vattenfall richt zich ook op het leveren van duurzame energieoplossingen aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft verschillende laadinfrastructuurprojecten voor elektrische voertuigen gelanceerd en heeft aangekondigd dat het zich wil richten op het ontwikkelen van slimme energienetwerken, die het mogelijk maken om meer hernieuwbare energie te integreren in het netwerk.

Energiebronnen

In 2020 heeft Vattenfall aangekondigd dat het zijn investeringen in hernieuwbare energiebronnen en de vermindering van zijn CO2-uitstoot zal versnellen. Het bedrijf heeft als doel om tegen 2030 zijn CO2-uitstoot met 50% te verminderen ten opzichte van 2017 en om tegen 2050 volledig fossielvrij te zijn.

Vattenfall heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf werkt aan het verminderen van zijn milieueffecten en het verbeteren van zijn sociale impact. Vattenfall is lid van verschillende duurzaamheidsinitiatieven en heeft zich gecommitteerd aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Zweeds

In het kort is Vattenfall een Zweeds energiebedrijf dat zich richt op het produceren van elektriciteit en warmte uit hernieuwbare energiebronnen, waaronder windenergie, zonne-energie en waterval energie. Het bedrijf heeft als doel om tegen 2030 volledig fossielvrij te zijn en werkt aan het verminderen van zijn CO2-uitstoot en het leveren van duurzame energieoplossingen aan bedrijven en particulieren. Vattenfall is ook actief in de sector van waterstofproductie en -opslag en investeert in nieuwe technologieën om de energietransitie te versnellen.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo