Okki Tijdschrift aanbieding

Okki is een Nederlands jeugdtijdschrift voor kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot 12 jaar oud. Het is een populair en geliefd blad onder basisschoolkinderen in Nederland. Maak hier gebruik van de aanbieding op een abonnement.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Okki abonnement

Het tijdschrift Okki biedt een verscheidenheid aan vermakelijke en educatieve inhoud die is aangepast aan de interesses en het begripsniveau van de jonge doelgroep. Enkele van de kenmerken van Okki zijn:

Strips en cartoons: Okki bevat kleurrijke strips en cartoons die kinderen aanspraken en hen vermaakten.

Puzzels en spelletjes: Het tijdschrift biedt een scala aan puzzels, raadsels en spelletjes die de cognitieve vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van kinderen stimuleerden.

Informatieve artikelen: Okki bevat ook informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals wetenschap, geschiedenis, natuur en dieren. Deze artikelen waren bedoeld om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en hun kennis te vergroten.

Creatieve activiteiten: Het tijdschrift moedigt kinderen aan om hun creatieve kant te ontwikkelen met knutselideeën, tekenopdrachten en andere creatieve activiteiten.

Verhalen en leesplezier: Okki publiceert ook korte verhalen en fictie die het leesplezier van kinderen bevorderden.

Interactieve elementen: Het tijdschrift betrekt lezers bij de inhoud door middel van lezerswedstrijden, brieven van lezers en tekeningen die door kinderen waren ingestuurd.

Okki wordt gewaardeerd vanwege de kindvriendelijke benadering en de focus op het plezier van leren. Het biedt een uitgebalanceerde mix van educatieve en vermakelijke inhoud, waardoor het een geliefd en leerzaam tijdschrift was voor vele generaties Nederlandse kinderen.

Okki heeft nu ook een heel leuk winterboek en een zomerboek voor uren plezier.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo