Plopsa aanbiedingen en kortingen

Plopsa is een verzamelnaam van meerdere pretparken voor kleine kinderen. Zo zijn er grote pretparken, maar ook indoor speelhallen van Plopsa. Wil je één van de parken van Plopsa bezoeken? Boek dan een ticket met korting via Korting.nl. Plopsa biedt namelijk regelmatig aanbiedingen en kortingscodes aan tegen hoge kortingen. Dus waar wacht je nog op?

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Plopsa is een Belgisch pretparkbedrijf dat in 2000 werd opgericht door Studio 100, een productiebedrijf voor kinderprogramma's en -shows. Plopsa heeft verschillende pretparken en attractieparken in België, Nederland, Duitsland en Polen. Het bedrijf is vooral bekend vanwege de thematisering van de attracties met populaire personages uit de televisieshows van Studio 100, zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, K3 en Bumba.

Plopsaland De Panne is het eerste en grootste park van Plopsa. Het park werd geopend in 2000 en ligt aan de Belgische kust. Plopsaland De Panne heeft meer dan 50 attracties en shows, waaronder achtbanen, waterattracties en thematische speelplaatsen. Het park is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden en biedt ook veel shows en entertainment voor de hele familie.

Naast Plopsaland De Panne heeft Plopsa ook nog andere pretparken in België, namelijk Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsaqua De Panne. Plopsa Indoor Hasselt is een indoor pretpark dat vooral gericht is op jongere kinderen, terwijl Plopsa Coo vooral bekend is vanwege de wildwaterrivier en de familieachtbaan. Plopsaqua De Panne is een indoor waterpark met verschillende glijbanen, zwembaden en wellnessfaciliteiten.

In Nederland heeft Plopsa een park genaamd Plopsa Indoor Coevorden, dat vooral gericht is op kinderen tot en met 10 jaar. Het park heeft verschillende attracties en shows, waaronder een Maya de Bij-speelzone, een K3-disco en een Bumba-show.

In Duitsland heeft Plopsa Holiday Park in Hassloch, dat bekend staat om zijn grote achtbanen en thrill rides. Het park heeft ook thematische zones die gericht zijn op kinderen en gezinnen, waaronder een Wickie de Viking-zone en een Heidi-zone.

In Polen heeft Plopsa een park genaamd Majaland Kownaty, dat in 2018 werd geopend. Het park heeft verschillende attracties en shows, waaronder een K3-zone en een Bumba-speelzone.

Plopsa biedt ook verschillende arrangementen en evenementen aan, zoals kinderfeestjes en schoolreizen. Daarnaast heeft het bedrijf ook een Plopsa FunCard, waarmee bezoekers onbeperkt toegang krijgen tot alle Plopsa-parken gedurende een jaar.

Over het algemeen is Plopsa een populair pretparkbedrijf dat vooral gericht is op jongere kinderen en gezinnen. Het bedrijf is bekend vanwege de thematisering van de attracties met bekende televisiepersonages en biedt een breed scala aan attracties en shows voor alle leeftijden. De parken van Plopsa hebben een goede reputatie en worden over het algemeen goed beoordeeld door bezoekers.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo