Topgear magazine abonnement

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste autonieuws, de nieuwste modellen en de beste rijervaringen? Dan is een abonnement op TopGear Magazine iets voor jou! Met een TopGear Magazine abonnement krijg je elke maand het magazine thuisgestuurd met daarin het beste van de wereldwijde autowereld. Met een TopGear Magazine abonnement kun je genieten van unieke verhalen, reportages, rij-impressies en tests van de meest spectaculaire auto’s ter wereld. Daarnaast bevat het magazine interviews met bekende en minder bekende autoliefhebbers, columns van experts en meer.

Wil je geen enkel nummer missen? Maak dan slim gebruik van onze TopGear Magazine aanbiedingen en ontvang de hoogste korting of een kado bij je abonnement. Of geef het abonnement cadeau aan een autoliefhebber die je kent. Het is ook mogelijk om het abonnement tijdelijk stop te zetten of het adres te wijzigen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

"Top Gear" is niet alleen een televisieserie, maar ook een iconisch Brits automagazine. Het magazine wordt gepubliceerd door BBC Studios en is een spin-off van de populaire tv-show. Het biedt uitgebreide en diepgaande autotests, rij-indrukken, aankoopgidsen, nieuws en features over auto's en de autowereld in het algemeen.

Het tijdschrift is opgericht in 1993 en heeft een grote en toegewijde lezersschare die bestaat uit autoliefhebbers en consumenten die op zoek zijn naar gedetailleerde informatie over de nieuwste auto's. Het is bekend om zijn humoristische schrijfstijl en heeft vaak controversiële meningen en standpunten over auto's.

Het tv-programma "Top Gear" is een verlengstuk van het magazine en is een van de meest succesvolle autoprogramma's ooit. Het begon als een traditioneel autoprogramma, maar is in de loop der jaren geëvolueerd naar een show vol humor, avontuur en uitdagingen met auto's. Het programma heeft verschillende presentatoren gehad, waaronder Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, die erg populair werden bij het publiek.

De populariteit van "Top Gear" zorgde ook voor internationale spin-offs van de show, zoals "Top Gear USA" en "Top Gear Australia". Het magazine en het tv-programma hebben een enorme impact gehad op de autowereld en hebben veel invloed gehad op de manier waarop mensen over auto's denken en ze kopen.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo