Totaal TV aanbiedingen en abonnementen

Totaal TV

Totaal TV is het blad voor de filmliefhebber. Zo vind je in de televisiegids ook tips voor Netflix, Videoland en andere on demand aanbieders. Het blad verschijnt 1 keer 2 weken en kan je voordelig afsluiten met korting. Maak gebruik van onze Totaal TV aanbiedingen en bespaar direct.

 

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Nederlandse televisiegids

Totaal TV is een Nederlandse televisiegids die wekelijks uitkomt en informatie biedt over het televisieaanbod van de komende week. Het magazine richt zich op alle soorten kijkers, van liefhebbers van series tot sportfans en van kinderen tot ouderen. Het bevat informatie over zowel de publieke als commerciële omroepen, digitale televisieaanbieders en streamingdiensten.

De televisiegids biedt een volledig overzicht van alle programma's die worden uitgezonden, van films en series tot talkshows en sportevenementen. Het programma-aanbod is ingedeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is om te vinden wat je zoekt. Daarnaast biedt Totaal TV ook achtergrondinformatie over programma's, zoals recensies en interviews met acteurs en makers.

artikelen

Naast de programma-informatie, bevat de tv gids ook andere artikelen die gerelateerd zijn aan televisie en media. Zo worden er bijvoorbeeld nieuwsartikelen geplaatst over ontwikkelingen in de televisiewereld, interviews met bekende tv-persoonlijkheden en columns van media-experts. Hierdoor biedt Totaal TV niet alleen een praktisch overzicht van het televisieaanbod, maar ook interessante achtergrondinformatie en opinies.

Totaal TV verschijnt elke week op papier en is ook digitaal beschikbaar. Abonnees ontvangen het magazine thuis, terwijl de digitale versie kan worden gedownload via de website of de Totaal TV-app. De digitale versie biedt een aantal extra's, zoals interactieve functies en de mogelijkheid om te zoeken naar programma's.

Een ander voordeel van Totaal TV is de aanwezigheid van een uitgebreide tv-gids online. Deze tv-gids biedt dezelfde informatie als de gedrukte versie, maar dan met de mogelijkheid om te filteren op zender, genre en tijd. Hierdoor kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt en je eigen persoonlijke tv-avond samenstellen.

Ze bieden ook een aantal extra's voor abonnees. Zo kunnen abonnees deelnemen aan verschillende prijsvragen en ontvangen ze korting op producten zoals dvd's en Blu-ray's. Daarnaast hebben abonnees toegang tot exclusieve content op de website, zoals extra artikelen en interviews.

goede klantenservice

Ten slotte hebben ze een goede klantenservice die altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Abonnees kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail of chat, en worden snel en professioneel geholpen.

In het kort, het is een uitgebreide televisiegids die wekelijks verschijnt en informatie biedt over het televisieaanbod van de komende week. Het magazine biedt niet alleen een overzicht van alle programma's, maar ook achtergrondinformatie en nieuwsartikelen over televisie en media. De digitale versie biedt extra's zoals interactieve functies en de mogelijkheid om te zoeken naar programma's. Met een goede klantenservice en extra's voor abonnees is Totaal TV een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete Tv gids.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo