TrosKompas aanbieding

Op deze pagina vind je jouw TrosKompas aanbieding of abonnement. Wij zetten alle kortingsacties voor je op een rijtje, zodat jij zelf je aanbieding kunt uitzoeken. Ook worden er regelmatig cadeaus weggegeven bij een abonnement. Hierbij kan je denken aan cadeaubonnen of dekbedovertrek. Maak er slim gebruik van en profiteer van fikse kortingen op een abonnement.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

TrosKompas abonnement

Ben je op zoek naar een voordelige manier om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste televisieprogramma's, films en andere media-inhoud? Dan is een abonnement op TrosKompas wellicht iets voor jou! TrosKompas biedt wekelijks overzichten van televisieprogramma's, filmbesprekingen, interviews en achtergrondinformatie over verschillende media-content.

Als je nu een abonnement afsluit op TrosKompas, profiteer je van een aantrekkelijke aanbieding. Je ontvangt de televisiegids namelijk 26 weken lang voor slechts €10,-! Dat betekent dat je wekelijks minder dan €0,40 betaalt voor een overzichtelijke en uitgebreide gids met alle informatie over jouw favoriete programma's en films.

Met een abonnement op TrosKompas ben je niet alleen voordelig uit, maar ontvang je ook nog eens exclusieve kortingen en aanbiedingen op diverse producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan korting op concertkaartjes of gratis bioscoopkaartjes. Bovendien maak je regelmatig kans op leuke prijzen, zoals een weekendje weg of een nieuwe televisie.

Wil jij ook profiteren van deze unieke TrosKompas aanbieding? Sluit dan snel een abonnement af via de website van AVROTROS en ontvang 26 weken lang de televisiegids voor slechts €10,-. Zo mis je nooit meer je favoriete programma's en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste media-content.

Informatie over TrosKompas

TrosKompas is een Nederlandse televisiegids die al meer dan 55 jaar bestaat. Het is eigendom van de Nederlandse publieke omroeporganisatie AVROTROS, die in 2014 ontstond door een fusie tussen de omroepen AVRO en TROS. Het blad verscheen voor het eerst in 1966 onder de naam Tros TV-Gids en werd later omgedoopt tot TrosKompas.

Het magazine biedt wekelijks overzichten van televisieprogramma's, films en andere media-inhoud. De programmalijsten zijn overzichtelijk gerangschikt op dag en tijd en worden aangevuld met informatie over de betreffende programma's, zoals samenvattingen, recensies en achtergrondverhalen. TrosKompas heeft ook een uitgebreide sectie met filmbesprekingen en recensies, inclusief informatie over bioscoopreleases.

Naast de programmalijsten en media-inhoud, biedt TrosKompas ook interviews met beroemdheden en interessante personen, zoals presentatoren, acteurs, musici en sporters. De interviews gaan in op hun leven en werk, maar ook op de programma's en projecten waar ze bij betrokken zijn.

Abonnees van TrosKompas kunnen profiteren van kortingen en aanbiedingen op verschillende producten en diensten, zoals dvd's, boeken, concerten en attractieparken. Het blad organiseert ook regelmatig prijsvragen en winacties voor haar lezers.

TrosKompas heeft een wekelijkse oplage van meer dan 1 miljoen exemplaren en is daarmee een van de populairste televisiegidsen in Nederland. Het magazine wordt zowel door abonnees als in de losse verkoop verkocht en is ook online beschikbaar via de website van AVROTROS.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo