TV Krant kortingen en aanbiedingen

TV krant gaat verder waar de traditionele tv gidsen stoppen. Zo ontvang je bij TV Krant ook tips voor Netflix, Videoland, NNLziet en andere on demand-aanbieders. Verder is het blad voorzien van een grotere lettertype zodat het programma overzicht ook voor ouderen goed leesbaar blijft. Wil je een korting scoren op het blad TV Krant? Sla dan nu je slag met één van onze TV Krant aanbiedingen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

TV Krant abonnement

TV Krant is een Nederlandse televisiegids die wekelijks verschijnt. In de gids vind je een overzicht van de tv-programma's voor de komende week, inclusief korte samenvattingen en informatie over de zenders en tijden.

TV Krant onderscheidt zich van andere televisiegidsen doordat het een compact formaat heeft en vooral gericht is op het bieden van overzichtelijke informatie over de televisieprogramma's. Daarnaast is TV Krant relatief voordelig in vergelijking met andere televisiegidsen.

Naast de wekelijkse gids biedt TV Krant ook een website en app waarop je het programmaoverzicht kunt bekijken en kun je een abonnement afsluiten voor de gedrukte gids. Het abonnement is flexibel en kan maandelijks worden opgezegd.

Over het algemeen zijn de reviews van TV Krant positief en wordt het gewaardeerd dat de gids overzichtelijk en handzaam is. Echter, sommige mensen vinden de informatie in de gids te beperkt en missen bijvoorbeeld achtergrondinformatie over de programma's.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo