De Volkskrant kortingen en aanbiedingen

De Volkskrant is een veelzijdige krant. Een nieuwskrant die voor jou de feiten op een rij zet en de achtergronden belicht. Of het nu gaat om politiek of sport, om economie of kunst, alles is te vinden in de Volkskrant. Met de kortingsacties van Korting.nl lees je de Volkskrant voordeliger. Dus maak slim gebruik van een Volkskrant aanbieding.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De Volkskrant aanbiedingen en proefabonnementen

Wil je graag met korting een abonnement afsluiten op de Volkskrant? Waar wacht je dan nog op? Via deze pagina bespaar je tot wel 84% op de krant. Zo kan je een voordelig proefabonnement afsluiten. Ook voor de liefhebbers van een jaar is gedacht. Dus wil jij graag elke dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Nederland en daarbuiten? Abonneer je dan nu met korting op de Volkskrant.

 

Over de volkskrant

De Volkskrant is een toonaangevend dagblad in Nederland, dat voor het eerst werd gepubliceerd op 2 oktober 1919. Het werd opgericht door katholieke arbeidersbewegingen als een middel om de sociale en politieke bewustwording van arbeiders te bevorderen. Het werd later het officiële orgaan van de Katholieke Volkspartij (KVP) en heeft in de loop der jaren talloze veranderingen doorgemaakt.

Tegenwoordig is de Volkskrant een breed georiënteerd dagblad met een oplage van ongeveer 170.000 exemplaren en een online aanwezigheid die miljoenen lezers bereikt. Het is bekend om zijn progressieve standpunten en brede dekking van politiek, cultuur, economie, wetenschap en sport.

De krant wordt geproduceerd door De Persgroep Nederland, een dochteronderneming van de Vlaamse uitgeverij De Persgroep. Het heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft regionale kantoren in verschillende steden in Nederland.

De Volkskrant heeft in de loop der jaren talloze prijzen gewonnen voor zijn journalistieke werk, waaronder de hoogste onderscheiding in de Nederlandse journalistiek, De Tegel. Het heeft ook een aantal bekende schrijvers, journalisten en columnisten in dienst gehad, waaronder Rudy Kousbroek, Martin Bril, Arnon Grunberg en Sheila Sitalsing.

De krant heeft in de afgelopen decennia verschillende veranderingen ondergaan om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en het veranderende medialandschap. Het heeft zijn digitale aanwezigheid uitgebreid en biedt nu online abonnementen en apps aan voor smartphones en tablets.

Ondanks deze veranderingen heeft de Volkskrant zijn sterke reputatie als een van de meest gerespecteerde en invloedrijke kranten in Nederland weten te behouden. Het blijft een belangrijke bron van nieuws en analyse voor miljoenen lezers in Nederland en daarbuiten

Zoek je korting
Korting.nl
Logo