VriendenLoterij acties en cadeaus

De VriendenLoterij heeft regelmatig acties en cadeaus voor haar deelnemers. Dit kan bijvoorbeeld een geldbedrag zijn, maar ook een extraatje zoals een vakantie, een fiets of een elektronisch apparaat. Naast de reguliere prijzen en cadeaus, organiseert de VriendenLoterij ook speciale acties en campagnes. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan acties waarbij je kans maakt op een jaar lang gratis meespelen met de VriendenLoterij of waarbij je een VIP-arrangement kunt winnen voor een groot evenement. Wij zetten de beste VriendenLoterij acties en cadeaus voor je op een rijtje.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij die in 1989 is opgericht en wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Sporttotalisator. Het is een loterij waarbij je kans maakt op geldprijzen, maar waarbij ook goede doelen worden gesteund.

Als deelnemer aan de VriendenLoterij speel je automatisch mee met je mobiele telefoonnummer als lotnummer. De helft van de opbrengst van de loten gaat naar goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. De overige 50% van de opbrengst gaat naar prijzengeld.

Naast geldprijzen biedt de VriendenLoterij haar deelnemers ook regelmatig extra prijzen en voordelen, zoals de VIP-KAART waarmee je gratis toegang krijgt tot diverse evenementen en attracties in Nederland.

Als je meer informatie wilt over de VriendenLoterij, zoals hoe je kunt deelnemen en welke goede doelen worden gesteund, kun je terecht op de website van de VriendenLoterij of contact opnemen met hun klantenservice.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo