Ziggo kortingen en aanbiedingen

Ziggo is één van de grootste aanbieders van televisie, internet en telefonie van Nederland. Als het nou gaat om digitale televisie, internet of telecom, Ziggo weet er wel raad mee! Ook zijn er diverse pakket verkrijgbaar zoals een alles-in-1 pakket. Wil jij overstappen naar Ziggo? Houd dan goed de aanbiedingen in de gaten en profiteer van leuke extraatjes! Met de kortingsacties van Korting.nl bestel je de producten van Ziggo nog voordeliger! Al ruim 3 miljoen klanten zijn je voorgegaan.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Ziggo biedt veel meer

Ziggo biedt verschillende internet- en televisiepakketten aan voor consumenten en bedrijven. De internetpakketten variëren in snelheid en prijs, afhankelijk van de behoeften van de klant. Zo biedt Ziggo bijvoorbeeld internetpakketten met snelheden tot wel 1000 Mbps, waarmee je snel en zonder vertraging kunt internetten, streamen en downloaden. Ook biedt Ziggo diverse televisiepakketten met een groot aantal zenders, waaronder premium zenders zoals HBO en Film1.

Naast standaard internet- en televisiepakketten biedt Ziggo ook extra diensten zoals Ziggo Go, waarmee klanten televisie kunnen kijken op hun mobiele apparaten, en Ziggo Sport, waarmee klanten toegang hebben tot exclusieve sportevenementen zoals de Formule 1. Verder biedt Ziggo ook vaste telefonie aan als onderdeel van hun dienstenpakket.

Klanten kunnen hun Ziggo internet- en televisiepakketten ook aanpassen en uitbreiden met extra opties, zoals extra zenders of meer internetsnelheid.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo