Zoom kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Zoom Magazine is een Nederlands fototijdschrift dat zich richt op amateur- en professionele fotografen. Het magazine is opgericht in 1989 en verschijnt zes keer per jaar. Zoom Magazine is onderdeel van de Reshift Digital groep, een uitgeverij die zich richt op diverse niches zoals fotografie, gaming en technologie.

Het magazine biedt een mix van inspiratie, tips, tutorials en technische informatie voor fotografen van alle niveaus. Het richt zich voornamelijk op creatieve fotografie, met een focus op onderwerpen als portretten, landschappen, architectuur, mode, natuur en reizen. Naast fotografiemateriaal besteedt Zoom Magazine ook aandacht aan de nieuwste camera's, accessoires en software.

Een belangrijk aspect van het magazine is de community van lezers en fotografen die het ondersteunt. Zoom Magazine biedt verschillende manieren om deel te nemen aan de community, zoals fotowedstrijden, online galerijen en evenementen. Het magazine organiseert ook regelmatig workshops en lezingen door bekende fotografen.

Een ander kenmerk van Zoom Magazine is de nadruk op interactieve digitale media. Het magazine biedt verschillende digitale uitgaven, waaronder een interactieve iPad-editie die extra functies biedt, zoals video-tutorials, audio-opnames en interactieve afbeeldingen. Het biedt ook een online communityplatform waar lezers hun foto's kunnen delen en feedback kunnen krijgen van andere fotografen.

Zoom Magazine heeft een team van deskundige fotografen en schrijvers in dienst die regelmatig bijdragen leveren aan het tijdschrift. Het bevat ook gastbijdragen van gerenommeerde fotografen en experts in de branche.

In het kort, Zoom Magazine is een Nederlands fototijdschrift dat zich richt op amateur- en professionele fotografen. Het biedt inspiratie, tips, tutorials en technische informatie voor fotografen van alle niveaus, met een focus op creatieve fotografie. Het tijdschrift ondersteunt een actieve community van fotografen en biedt verschillende digitale uitgaven en online platformen. Zoom Magazine heeft een deskundig team van fotografen en schrijvers en biedt gastbijdragen van gerenommeerde fotografen en experts in de branche.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo